Miercuri 24 Aprilie

In Cluj-Napoca vor circula tramvaie poloneze! Vezi cum arata VIDEO


Primaria Cluj-Napoca a atribuit vineri, 23 decembrie 2011, contractul de achizitie a noilor tramvaie destinate transportului public de calatori pe raza municipiului.

"Licitatia a fost publicata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice cu criteriu de atribuire oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Termenul limita pana la care au putut fi depuse oferte a fost 21 noiembrie 2011, data pana la care au fost depuse doua oferte.

Firma castigatoare este SC Pojajzdy Szynowe PESA Bydgoszcz SA din Polonia, care a oferit pretul de 6.400.000 lei fara TVA per bucata. Noile tramvaie vor avea un consum de numai 48,7 wh/t*km si o capacitate de 296 de calatori. Termenul de garatie este de 6 ani", a declarat puratorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

 

Astra Vagoane Arad se lupta cu doua firme din Franta si Polonia pentru a aduce tramvaie la Cluj! VEZI cum arata garniturile

 

Contractul va fi semnat in data de 4 ianuarie 2012, Primaria Cluj-Napoca urmand sa cumpere maxim 12 tramvaie.

Achizitia tramvaielor este finantata din fondurile municipalitatii, prin creditul de 300 de milioane de lei contractat in 2010.


Comentarii Facebook