Imagini de la întânirea dintre Dăncilă și Juncker, prelucrate. De ce a fost tăiat sonorul? - VIDEO

 

Guvernul a dat publicității imagini de la întâlnirea dintre președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și premierul Viorica Dăncilă, dar sunetul a fost tăiat.

 

Cei doi oficiali au vrut se întâlnească de luni, dar premierul Dăncilă a întârziat la Aeroport (premierul susține că a fost o neînțelegere).

 

Marți, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și premierul Viorica Dăncilă au reușit să se vadă, înainte ca oficialul european să plece din România, tot la Aeroportul Băneasa.

 

Premierul Dăncilă a fost acolo cu circa o oră mai devreme și a așteptat. Guvernul României a prezentat imagini de la întâlnire, dar sunetul a fost tăiat, la fel ca la alte vizite, cu toate că se vede că cei doi au și vorbit, nefiind numai un moment pentru poze.

 

Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre”, potrivit comunicatului publicat pe site-ul Guvernului României.




Comentarii Facebook