Iliescu il ataca pe Antonescu: E un carlan obraznic


Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat pe Crin Antonescu si a spus ca a devenit obraznic, facand referire la modul in care l-a atacat pe Victor Ponta dupa discursul acestuia din Parlament.

Ponta a lasat sa se inteleaga in discursul sau din Parlament ca opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

"Ieri (n.red. joi) am fost prins cu anumite probleme si nu l-am urmarit foarte atent. Astazi, am citit materialul si mi se pare foarte in regula. El a explicat acolo ceea ce era de explicat; a spus de ce nu votam noul guvern, a salutat demisia guvernului Boc, lucru solicitat de strada, s-a delimitat de noul guvern, precizand ca inceputul acestuia este unul de rau augur, ministrii fiind numiti fara cvorum si asa mai departe. Eu nu impartasesc opiniile celor care il critica", a mai spus Ion Iliescu.

Fostul presedinte a mai spus ca Ponta s-a maturizat, dar Crin Antonescu devine tot mai obraznic. "Astfel de ciondaneli mai apar, mai ales in aceasta perioada. Sper sa se aseze la masa, sa comunice si sa se inteleaga. Eu am apreciat evolutia lui Ponta. Stiti ca i-am reprosat ca e naravas ca un carlan. Vad ca acum, ala mai batran e mai carlan. Altfel, ar fi o obraznicie din partea lui Antonescu daca incearca sa sugereze ca in spatele lui Ponta as fi eu sau Nastase. Eu nu m-am bagat in treburile lor. N-am fost la nicio intalnire dintre ei", a mai spus Iliescu, conform Mediafax.

 

Ludovic Orban: Ponta a avut un discurs jenant, sa se gandesca bine in ce tabara este

Comentarii Facebook