Horia Șulea, primar Florești: Românul nu mai are voie să fie sluga Europei. Rareș Bogdan e locomotiva PNL - VIDEO


Primarul din Florești, cea mai mare comună din România, Horia Șulea, crede că alegerile europarlamentare din 26 mai au o importanță crucială pentru evoluția României. Primarul comunei Florești susține că, alături de Rareș Bogdan, PNL trebuie să redea mândria și statutul românului, nevoit de ani de zile să plece în Europa pentru a-și câștiga existența.

Cel mai important lucru este să trimitem oameni de valoare în Parlamentul European, oameni care să ne reprezinte, să reprezinte interesul României, iar când va fi vorba de România, România să fie în primul rând, să nu fie Cenușăreasa Europei.

Această batjocură nu s-ar fi putut realiza dacă nu ar fi fost oarecum trecută cu vederea sau acceptată de reprezentanții noștri în Parlamentul European. Eu consider că trebuie să fim mult mai vocali și mult mai verticali și să demonstrăm că România este a șaptea forță în Europea și, de ce nu, un vector important în Uniunea Europeană. Suntem astăzi piață de export pentru forța de muncă, dar trebuie să fim om piață de export de produse de bună calitate. Asta o putem realiza numai prin politici foarte serioase și foarte bine închegate în ceea ce privește respectul față de om și importanța românului la el acasă”, a spus Horia Șulea.

Primarul comunei Florești crede că Rareș Bogdan este motorul de care liberalii aveau nevoie. 

Românul, în opinia mea, nu mai are voie să fie sluga Europei, românul nu mai are voie să fie înjosit, batjocorit și târât la tot felul de munci neplătite și de o calitate îndoielnică. Românul trebuie să fie acasă la el, mândru de ceeea ce i se oferă.

De multe ori, în istoria României am trecut prin perioade mult mai grele, dar cu niște conducători demni, verticali, iubitori de țară am reușit. România va ajunge acolo unde îi este locul, prin oameni care să ne reprezinte. Pot să îmi permit să dau și niște nume, Rareș Bogdan. Hulit, adulat, iubit, urât, fiind om de presă trece prin toate fazele acestea, dar Rareș Bogdan în opinia mea este o locomotivă în ceea ce privește lista PNL pentru alegerile europarlamentare, iar eu cred că doar o dreaptă europeană puternică poate să rezolve, inclusiv problemele prin care trece astăzi România. Fără discuție suntem înr-o situație avantajoasă, pe care, doar cu oameni de stat și cu bărbați adevărați, o putem depăși. Suntem respectați pentru că am fost primiți în Uniunea Europeană, prin faptul că suntem parteneri direcți ai Statelor Unite în ceea ce privește alianța militară și cred eu că această situația avantajoasă, prin care nu cred că România a mai trecut în ultimii 2000 de ani, ar trebui valorificată în adevăratul sens al cuvântului. Ura, dusmănia și revolta internă ar trebui să dispară, cu atât mai mult ambițiile personale și, de ce nu, atitudinea de aserviți a unora care ne conduc”, a mai spus Șulea. 

Comentarii Facebook