Horea Uioreanu vrea să candideze la șefia PNL Cluj


Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, și-a exprimat intenția de a candida pentru postul de președinte al filiale județene a partidului PNL.

"În discuţiile avute lunile trecute, dacă îmi depun candidatura la preşedinţia filialei judeţene Cluj a PNL la alegerile din 14 septembrie, am spus că voi avea discuţii cu primarii, cu consilierii şi, dacă voi avea susţinere, voi cugeta asupra candidaturii. Anunţ acum intenţia de a candida, de a începe discuţii pentru formarea unei echipe care să mă susţină. Avem paşi mari de făcut anul viitor, de a avea rezultate importante la alegerile europarlamentare de anul viitor şi la cele prezidenţiale, pentru alegerea lui Crin Antonescu ca preşedinte al României", a declarat Horea Uioreanu în cadrul unei conferințe de presă susținută duminică, la sediul PNL.

Actualul președinte al PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară a precizat că nu va mai candida la șefia partidului, dar că va rămâne alături de echipă.

"Am condus timp de 12 ani PNL Cluj şi a intervenit uzura şi oboseala unei asemenea funcţii. Nu voi mai candida pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene la alegerile din 14 septembrie şi mă bucur că Horea Uioreanu are energia de a candida pentru această funcţie. Nu fac un pas în spate, ci unul lateral, voi rămâne în noua echipă", a spus senatorul Marius Nicoară.

Comentarii Facebook