Horea Uioreanu: Traian Basescu trebuie sa le multumeasca politistilor pentru ca l-au scapat de Blaga

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, crede ca Basescu trebuie sa le multumeasca manifestantilor pentru ca l-au scapat de ultimul ministru din aripa greilor pedelisti, Vasile Blaga.

 

Deputatul clujean Horea Uioreanu sustine intr-o declaratie politica facuta astazi in Parlament ca sindicalistii s-au deplasat vineri, 24 septembrie, la Palatul Cotroceni pentru ca "premierul Emil Boc a renuntat, fara o vorba, fara o explicatie, la mai toate prerogativele sale si a lasat la latitudinea presedintelui-jucator dezamorsarea conflictelor sociale".

 

In opinia deputatului liberal, politistii au sperat ca Traian Basescu va iesi si va sta de vorba cu ei. "Sperau ca acum li se vor rezolva problemele legate de banii de uniforma, de combustibil, ca nu le va mai lipsi hartia de fax sau tonerul pentru copiator. Erau convinsi ca masinile din dotarea poliţiei nu vor mai sta "pe dreapta" si ca nu se vor mai deplasa la incidente cu masinile personale", sustine deputatul clujean.

 

Uioreanu admite ca unii dintre manifestanti au procedat greşit si ca marsul a fost ilegal. "Lezat in mandria de presedinte si in cea de roman, Traian Basescu ar trebui sa le multumeasca, totusi, manifestantilor de vineri. Datorita lor a scapat de ultimul ministru considerat a face parte din "aripa greilor" pedelisti, domnul Vasile Blaga", a mai spus deputatul.

 

El crede ca demisia lui Blaga nu va rezolva problemele politistilor si ca pentru asta este nevoie de demisia premierului si chiar a presedintelui.

Comentarii Facebook