Horea Uioreanu încearcă să îl facă pe Emil Boc să plătească chiria la Cluj Arena din banii municipalității - VIDEO

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, s-a arătat nemulțumit de faptul că a fost atacat de consilierii județeni PDL chiar în ziua în care el s-a dus la Primărie, pentru a face un pact cu Emil Boc pentru administrarea în comun a Cluj Arena.

 

Uioreanu a fost joi, 27 septembrie, la Consiliul Local Cluj-Napoca și s-a întâlnit cu Emil Boc.

 

Eu mă duc și fac o înțelegere cu Emil Boc. Nu mai e șeful dânsului de partid, dar este din punct de vedere a poziției pe care a avut-o domnul Boc de președinte al PDL și de prim-ministru, eu cred că este o personalitate de care ar trebui să asculte domnul Coroian (Alexandru Cororian, liderul consilierilor județeni PDL). Vii la câteva minute după ce toată lumea a văzut gestul pe care l-am făcut noi în Consiliul Local și dai un comunicat în care spui exact contrariul, mi se pare absolut ciudat.

 

Eu cred în discuția avută cu Emil Boc și cu consilierii locali de acolo. Eu sper ca ceea ce domnul Coroian a spus în comunicat, în numele consilierilor județeni PDL, nu se va adeveri. Eu cred că numai prin discuții și prin dezbateri, anumite obiective importante pe care le are Clujul, cum este Cluj Arena, cum este Aeroportul și cum sunt și probabil altele, pot fi scoase din sfera politicului și trebuie promovate”, a precizat Horea Uioreanu.

 

Citește AICI comunicatul trimis presei de Alexandru Coroian.

 

Președintele CJ Cluj a mai adăugat că nu se pune probleme cedării Cluj Arena, ci numai administrarea în comun cu Primăria Cluj-Napoca a unor evenimente concrete. ”Nu se discută proprietatea Cluj Arena. Nu se discută managementul Cluj Arena, ci se discută un protocol de colaborare între Consiliul Județean și Consiliul Local, care să poată participa la susținerea unor evenimente”, a mai spus Uioreanu.

 

El a precizat, spre exemplu, că Primăria ar putea susține financiar unele evenimente, să plătească chiria și să asigure unele facilități. 

Comentarii Facebook