Horea Uioreanu este cel mai verde parlamentar de Cluj. Buda si Soporan sunt pe ultimul loc

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, a fost desemnat cel mai verde parlamentar de Cluj. El este in primii 10 parlamentari verzi din tara.

 

Uioreanu este pe locul 7 in topul national. El a obtinut un scor de 73,75%. "Am fost suprins sa aflu ca s-a facut si un asemenea clasament, nu ma surprinde ca sunt in topul primelor zece deputati verzi, spun asta fara falsa modestie, deoarece eu am sustinut proiectele de lege cu impact asupra mediului deoarece ma simt responsabil de lumea in care vor trai urmasii nostri", a declarat deputatul liberal.

 

Locul doi in topul deputatilor clujeni este ocupat de liberalul Virgil Pop (scor 60%), care este urmat de Petru Calian (57,50%), Mircia Giurgiu (56,67%), Cornel Itu (56,67%), Palfi Mozes Zoltan (56,25%), Adrian Gurzau (55,83%) si Mate Andras Levente (55,83%). Pe ultimele locuri, cu un scor de 52,08%, sunt deputatul PDL Daniel Buda si deputatul PSD Vasile Soporan.

 

Clasamentul a fost intocmit de Ecopolis- Centrul pentru Politici Durabile, Asociatia Salvati Dunarea si Delta, Fundatia Terra Mileniul III, WWF, Asociatia ALMA-RO, Mare Nostrum, Salvati Vama Veche si GRINDA. Criteriile care au stat la baza intocmirii clasamentului sunt legate de sustinerea pe care deputatii o acorda proiectelor de lege cu impact asupra mediului.

Comentarii Facebook