Horea Uioreanu: Emil Boc a "cazut de fazan". Premierul este contrazis de statistica

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, sustine ca informatiile furnizate de premier privind contractele de munca incheiate la nivel national sunt contrazise de datele oficiale.

 

"Premierul Emil Boc a cazut de fazan in ceea priveste numarul persoanelor care s-au angajat in luna mai. Statisticile oficiale au relevat faptul ca in luna mai a acestui an s-au angajat, la nivel national, doar 24.300 de persoane, adica 6,8% din totalul contractelor de munca noi anuntate de primul ministru, pe atunci interimar la Ministerul Muncii", sustine deputatul Horea Uioreanu.

 

El spune ca cifrele prezentate de premier au fost inexacte si in ceea ce priveste numarul total al angajatilor. "In ceea ce priveste numarul total al salariatilor din economie, Emil Boc anunta depasirea tuturor recordurilor postdecembriste in materei de angajari, el afirmand ca nu mai putin de 6.315.381 de romani lucreaza cu acte in regula. Statistica il contrazice si aici pe seful executivului, datele publicate de INS aratand ca numarul total al angajatilor din Romania a ajuns, in luna mai 2011, la 4.155.000 de persoane", a mai spus Horea Uioreanu.

 

Parlamentarul clujean sustine ca premierul a numarat din zece in zece si ca Emil Boc si Roberta Anastase vor sa revolutioneze aritmetica. "In acest ritm ne putem astepta ca metoda sa fie inregistrata la OSIM sub numele de reforma socotitorii", a incheiat Uioreanu.

Comentarii Facebook