Haos la Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj! Nu are cine să semneze actele oficiale

 

Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj este în reorganizare și nu are nici măcar cine să semneze actele oficiale ale instituției. 

 

De peste 2 saptamani nu se mai emite nici un act la Inspectoratul Judetean in Constructii Cluj din cauza ca a fost schimbata conducerea si nu a fost pus nimeni in loc si nu are cine sa semneze actele. Este inadmisibil asa ceva, este o totala lipsa de respect, este o bataie de joc la adresa cetateanului”, ne-a declarat un clujean nemulțumit.

 

Lucian Chindlea, fostul director al Inspectoratului de Stat în Construcții Cluj, a explicat că există o ”sincopă” de luni, 16 decembrie. ”Avem o sincopă de acest gen. Este vorba de săptămâna aceasta, dar actele merg, se înregistrează și va fi totul în regulă în scurt timp. Apare altă organigramă și se face trecerea de la personal contractual la funcțiile de funcționar public. Dina cest motiv conducerea a fost schimbată și nu mai există director”, a spus Chindlea.

 

El nu a dorit spună de când a fost schimbat el din funcție și dacă a fost demis. ”Mă anchetați acum? De ce vă interesează când am fost eu demis. Inspectoratul este în reorganizare și această sincopă poate dura 3, 5 sau 10 zile”, a mai spus Chindea, iritat.

Comentarii Facebook