Gigi Becali va candida pe listele PNL

 

PNL s-a aliat cu Gigi Becali, iar finanțatorul Stelei va candida pe listele acestui partid la alegerile din toamnă. 

 

BPC al PNL a votat în unanimitate în favoarea semnării unui acord de colaborare cu PNG şi ”PNŢCD autentic”, a declarat luni preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

 

Biroul Politic Central a convenit să propună Consiliului Naţional derogări pentru personalităţile publice care vor fi propuse pe listele PNL. Am vorbit despre Sorin Roşca Stănescu, Vlad Nistor, Daniel Barbu, o serie de viitori colegi. Am votat în unanimitate o poziţie de principiu favorabilă unui acord politic cu PNG şi cu PNŢCD autentic. A fost un vot favorabil pentru colaborarea şi susţinerea electorală din partea acestor formaţiuni”, a spus Crin Antonescu.

 

Patronul Stelei, George Becali, a anunțat, anterior, că va candida la alegerile parlamentare sub sigla USL, pe listele PNL, într-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

 

Domnul Antonescu mi-a spus că nu vom face o fuziune, ci vom face un protocol de susţinere a USL şi PNL. Voi candida sub sigla USl întrun colegiu din sectorul 6 al PNL Mi-a spus că a vorbit şi cu domnul Ponta şi că luni ne vom vedea toţi trei şi vom semna un protocol de susţinere. EU voi candida sub sigla USL, pe colegiul PNL”, a declarat Becali, la Realitatea TV.

Comentarii Facebook