Duminica 28 Aprilie

Gigi Becali: Crin Antonescu are un har de a vorbi, te face să plângi

 

Gigi Becali a vorbit laudativ la adresa președintelui PNL, Crin Antonescu, spunând că ”are un har de a vorbi, te face să plângi”.

 

Când am intrat în politică, am intrat din idealism. Când mă îmbogăţeam, spuneam: 'Doamne, de ce-mi dai atât de mult? Arată-mi drumul.' Mi-am dat seama că e o junglă în care greu izbândești. Am ieşit europarlamentar pentru mine. Nu mă simt util. Mâ gândeam că Dumnezeu m-a lucrat, am văzut ce înseamnă idealismul. Poate a spus: Te vei duce şi vei susţine o armată, armata USL”.  Am încredere în Crin şi Ponta, în construcţia USL. Asta m-a atras pe mine.

 

Am considerat că România trebuie să aibă un preşedinte cu dragoste, iubitor, şi un premier pragmatic, echilibrat şi înţelept. Îl văd pe Ponta ca fiind acela. Antonescu are un har de a vorbi, te face să plângi...

 

Un preşedinte trebuie să aibă dragoste de popor, nu trebuie să facă Executiv.

 

Vreau să-mi schimb discursul pe cât pot eu. Trebuie să am o minimă eleganţă faţă de competitor. Vreau să susţin alianţa asta care cred că va duce România pe drumul pe care trebuie să fie dusă”, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

Comentarii Facebook