Geoana e fericit: Dupa ce am fost exclus din PSD, am facut trafic pe Facebook, ca niciodata!


Senatorul independent Mircea Geoana a declarat ca, excluderea din PSD, i-a adus un trafic urias pe contul de Facebook si pe celelalte conturi persoanale.

"Multi parlamentari, multi primari, multi simpatizanti, lume pe care nu o cunosc, mi-au scris si pe Facebook. Am un trafic pe Facebook si pe conturile mele cum nu am avut niciodata. Am vorbit cu foarte multa lume din afara politicii, ceea ce este o veste foarte, foarte buna - lume care vine sa-si ofere nu servicii, ci pur si simplu simpatia si competentele. Eu cred ca este un inceput de emulatie pe de o parte a zonei nemultumite din PSD, dar si din PNL. Ma suna liberali foarte multi care nu inteleg ce se intampla", a spus senatorul, la emisiunea "Dupa 20 de ani", de la Pro TV.

Geoana a mai spus ca urmeaza sa lanseze un nou partid politic, fara a oferi detalii.

Stiri de Cluj a scris inca din luna noiembrie despre "vanatoarea" pornita de Geoana in teritoriu, de unde incearca sa convinga politicieni din diverse tabere sa i se alature. La Cluj-Napoca, Mircea Geoana a ofertat un important politician clujean, caruia i-ar fi promis functia de presedinte al filialei Cluj.

Aceeasi sursa a declarat ca numele viitorului partid ar urma sa fie Uniunea Social Populara (USP).

 

Citeste mai jos detalii despre noul partid...

Geoana si Vanghelie vor sa rupa PSD-ul. Cei doi cauta un sef pentru filiala din Cluj

Comentarii Facebook