Gazonul de pe Cluj Arena, înlocuit integral de către organizatorii festivalului, spune Tișe: „Vor aduce și cel mai performant portafloor din lume”


Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, spune că clujenii nu ar trebui să-și facă griji pentru starea gazonului de pe Cluj Arena în acest an. Tișe precizează că acesta va fi schimbat integral de către organizatorii festivalului Untold, dar și că aceștia vor aduce în această vară „cel mai performant portafloor din lume”.

Președintele Consiliului Județean Cluj a mai punctat că se va percepe „o sumă consistentă ca și garanție”, înaintea marelui festival.

La Untold pe mine mă interesează viitorul gazon pe care o să-l punem, înlocuirea totală a gazonului, și vom și prelua de la ei o garanție substanțială înainte de a începe festivalul. Nu vor intra cu utilaje, cu scule și cu scena până când nu vor plăti o sumă consistentă ca și garanție pe care noi s-o avem înainte să înceapă evenimentul, după care în contractul cu organizatorii Untold se va prevedea schimbarea integrală a gazonului. Firma de specialitate, când se va termina Untold, se va duce și va vedea exact starea gazonului. 

Am înțeles că vor aduce cel mai performant portafloor din lume, așa se laudă cei de la Untold, ne bucurăm că fac asta. Dar eu nu voi mai face pe polițistul să mă duc să măsor care iarbă e verde și care iarbă e galbenă și care e mai puțin verde și care e mai puțin galbenă. Voi verifica ce parte din gazon e distrus, voi avea bani pentru înlocuirea integrală a lui”, a spus, marți, Alin Tișe, la o emisiune radio.

Comentarii Facebook