Floreștenii au fost surprinși să vadă că se adună deșeurile - FOTO


Centrul de colectare a deșeurilor din zona Aqua Park Florești a fost deschis înainte de campania electorală și închis apoi pentru că nu avea avize.

Între timp, Primăria a pornit operațiunea de curățare a zonei, unde s-a vrut a fi un punct de colectare a deșeurilor voluminoase. 

Am fost plăcut surprinsă azi când am mers la plimbare cu catelusa mea sa vad ca se face curățenie în fostul punct de colectare selectivă de lângă Aqua Park!!! Sper sa se mențină curățenia si sa nu mai fie probleme de genul!!! În postarea de ieri am mai adăugat niște poze cu mizeria de pe dig mai sus de punctul colector, sper sa facă și în partea aia curățenie!!!”, a relatat o localnică, pe Facebook.

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a explicat ce se a face.

În prima lună când am venit aveam hârtii că nu poate funcționa acel punct, pentru că nu este legal. Acum s-a făcut curat și vom avansa cu un alt punct unde să fie colectate aceste deșeuri voluminoase. Acest punct este important pentru comuna Florești și a fi amenajat într-o altă zonă. Lucrăm acum la documentație pentru a fi totul în regulă”, a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook