Duminica 28 Aprilie

Flaviu Udrea momit să renunțe la candidatura din Florești pentru un post în Primărie - Surse / Udrea: Nu e adevărat


Duelul politic este la cote extrem de ridicate în Florești, unde candidatul PNL, Bogdan Pivariu, ar negocia cu cel al USR-Plus, Flaviu Udrea, ca ultimul să renunțe la candidatură.

Conform unor surse politice, miercuri la ora 17.00, Bogdan Pivariu va avea o întâlnire cu Flaviu Udrea, candidatul Plus la Primăria Florești, pentru a discuta despre o eventuală retragere a candidaturii. ”Pivariu vrea să îl convingă pe Udrea să renunțe la candidatură. Ambii lucrează peste capul partidelor. Bogdan Pivariu vinde viitorul floreștenilor pe sub masă, iar Udrea înșeală încrederea electoratului USR, fâcand fix aceleași mișcări ca și PSD… trădări”, ne-a relatat o sursă politică.

Miza discuțiilor este oferirea de către Bogdan Pivariu a postului de administrator public lui Flaviu Udrea, în eventualitatea în care candidatul PNL va ieși primar.

Toate aceste negocieri politice se duc pentru că Bogdan Pivariu și Flaviu Udrea se luptă pentru voturile aceleiași categorii de alegători, iar candidatul independent Horia Șulea, susținut de unele formațiuni politice care nu au candidați, este mult mai bine poziționat.

Pivariu a fost viceprimar în ultimul mandat al lui Horia Șulea și nu se bucură de cea mai bună imagine. În plus, Flaviu Udrea, membru Plus, s-a impus pe ultima sută de metri în lupta pentru candidatura la Primăria Florești, luându-i locul lui Sergiu Leuce, membru USR, care avea o imagine mult mai bună.

Flaviu Udrea este in acest moment candidatul Alianței USR-PLUS. Nu a existat nici o discuție cu nimeni din PNL referitor la retragerea lui Flaviu. Orice negociere politică la nivelul județului Cluj se face de către cele două birouri județene, respectiv USR și PLUS.  Dacă au existat înțelegeri personale, cu toate că nu cred așa ceva, acestea sunt nule. Există regulamente și angajamente care trebuiesc respectate. Cred ca aceste zvonuri au un scop politic, respectiv diminuarea numărului de voturi. Aceste mișcări, făcute de adversarii politice ne dovedesc din nou că Alianța USR-PLUS reprezintă o amenințare pentru vechea clasă politică. Alegătorii văd în USR-PLUS acea schimbare atât de mult așteptata, am convingerea ca nu se vor lăsa manipulați de jocurile vechii clase politice”, a declarat Sergiu Hossu, președintele Plus Cluj.

Flaviu Udrea a spus că nu au fost niciun fel de discuții. ”Între mine şi Bogdan Pivariu nu a existat niciun fel de discuție, aşa cum nici astăzi nu am programată vreo discuție cu el”, a precizat candidatul USR-Plus la Primăria Florești.

Bogdan Pivariu nu a comentat nimic.

Comentarii Facebook