FIDESZ: În 8 ani Ungaria ar putea cere revizuirea granițelor. Băsescu: ”Să răspundă Antonescu”

 

Un parlamentar FIDESZ a declarat la Tabăra EMI din Harghita că Ungaria ar putea cere în 8 ani revizuirea graniței cu România.

 

A fost un politician lipsit de decenţă care spunea ”Vreau să văd cum reacţionează preşedintele suspendat Traian Băsescu”. N-o să reacţionez. Dacă un preşedinte ales, fie el şi suspendat, se apucă se reacţioneze la orice tiriplici, din orice partid, ar însemna să stea cu declaraţii de dimineaţă până seară. Or, deocamdată, cred că poate să răspundă preşedintele interimar, că el nu e ales, el e accidental acolo”, a afirmat Traian Băsescu.

 

Poate să răspundă preşedintele interimar, că el nu e ales, el e acolo”, a mai spus Băsescu. 

 

Declarația incendiara a fost făcută de parlamentarul maghiar FIDESZ Zoltan Koszegi, la Tabăra Tineretului Maghiar de la Borzont, judeţul Harghita. Zoltan Balczo, vicepreşedintele Parlamentului Ungariei şi purtătorul de cuvânt al partidului Jobbik, prezent şi el la Tabăra EMI din Harghita, a afirmat că o revizuire a tratatului de la Trianon nu este posibilă în contextul politic global actual.

 

Aceeaşi sursă relata că, potrivit purtătorului de cuvânt al FIDESZ, Gabriella Selmeczi, Zoltan Koszegi a făcut declaraţia în nume personal şi aceasta nu reprezintă poziţia partidului condus de premierul Viktor Orban.

 

Kelemen Hunor: Autonomia dorită de MAGHIARI SE VA REALIZA

Comentarii Facebook