Extremiștii de la Noua Dreaptă Cluj folosiți pentru a SABOTA USR Cluj în prima zi de campanie: ”Pedofililor, sataniștilor! Boc vă dă 7-0” - VIDEO


Câțiva activiști extremiști din gruparea legionară Noua Dreaptă, în frunte cu luptătorul în ring Călin Mărincuș, i-au atacat pe membrii USR Cluj, în frunte cu deputatul Emanuel Ungureanu, la o acțiune electorală din cartierul Edgar Quinet.

Mărincuș și cei din Noua Dreaptă cu strigat după cei de la USR ”sataniștilor și pedofililor”, iar lui Ungureanu i-au spus ”Satanel Ungureanu”, avertizându-i pe cei de la USR că Boc le va da ”7-0”.

Așa a început campania la Cluj-Napoca!

ATENȚIE, limbaj licențios!

"Pedofililor, sataniștilor" atacuri murdare din partea unor susținători ai PNL-Boc în prima zi de campanie!

Ieri, în jurul orei 18.30, am organizat o întâlnire cu vecinii mei de pe strada Edgar Quinet din Cluj-Napoca. Locuiesc în Cartierul Edgar Quinet de 11 ani.

Sunt probleme foarte mari pe strada noastră: nu avem trotuare, iluminat public, sistem de colectare a apelor pluviale, locuri de joacă decente, punctele gospodărești sunt foarte prost organizate.

În jurul orei 18.50 am început întâlnirea care a fost tulburată imediat de 5 indivizi puși pe scandal.

Ne-am retras imediat, împreună cu vecinii mei în parcarea de lângă blocul 55 pentru a evita un conflict cu cei pe care i-am identificat ca fiind parte dintr-o mișcare extremist naționalistă cultivată la Cluj de unii politicieni lipsiți de scrupule.

Acești rasiști, antisemiți, au fost autorizați de primăria Cluj-Napoca,să își reverse ura și xenofobia în mai multe evenimente aprobate de Emil Boc chiar în centrul Clujului.

Indivizii din imagine ne-au apostrofat folosind cuvinte ca, pedofili, sataniști și alte expresii care nu pot fi reproduse.

Urletele celor 5 ne-au însoțit și în locul unde ne-am retras cu vecinii uluiți de comportamentul huliganic al fanilor naționaliști extremiști ai lui Boc.

Am sunat la secția 4 de Poliție care s-a prezentat cu promptitudine și ulterior i-a identificat pe doi dintre scandalagii.

După cum veți putea urmări în imaginile filmate de mine, când doi dintre cei 5 fani ai lui Boc au fost opriți de Poliție, au încercat să-și ferească fețele să nu fie recunoscuți public, deși la întâlnirea cu vecinii mei, ne-au filmat și ne-au jignit în fel și chip, fără ca cineva dintre vecinii mei să riposteze”, a spus Emanuel Ungureanu.

USR Cluj a mai fost vizat de campanii murdare și la europarlamentare, când PNL Cluj-Napoca a împărțit pliante false.

Cel care a ordonat din umbră această mizerie, Daniel Buda, șeful PNL Cluj-Napoca, l-a premiat pe cel care a executat misiunea, Cristian Ciută, cu un loc de consilier județean pe listele PNL Cluj”, a mai acuzat Ungureanu.

La data de 28 august a.c., în jurul orei 19.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat de 42 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în faţa unui imobil situat în cartierul Mănăştur, împreună cu mai multe persoane, i-au fost adresate cuvinte şi expresii jignitoare. 

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, aplanând situaţia conflictuală.  

În urma celor constatate, a fost aplicată măsura sanctionării contravenţionale, conform Legii 61/1991R., unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook