Este Clujul un oraș SCUMP? Ce răspuns a dat primarul Emil Boc: Decât săraci, mai bine bogați! - VIDEO


Primarul Emil Boc a fost întrebat ”Dacă Clujul este un oraș scump?” și a replicat că decât sărac, e mai bine bogat!. replica seamănă cu cea a lui Traian Băsescu, care a spus că ”Iarna nu-i ca vara!”.

Moderatorul emisiunii de la TVR 3, Cătălin Ștefănescu, l-a întrebat pe Emil Boc, dacă știe că de fiecare dată când spune metrou, centură metropolitană, cresc prețurile în Cluj-Napoca.

Asta este economia de piață. Nu pot eu să reglez piețele, le reglează economia. Eu nu sunt stăpân pe banii dvs și dvs nu sunteți stăpân pe banii, pe care eu îi am în buzunar. Până la urmă calitatea vieții aduce toate elementele. Eu prefer să trăiesc într-un oraș în care oamenii să trăiască sănătos, prefer să trăiesc într-un oraș în care oamenii se respecta, care e sigur, în care îmi pot întemeia o familie și să aibă locuri de muncă bine plătite. 

Decât să fim toți săraci, prefer să fim mulți și bogați. Dorința mea este că dacă tot trăim, să trăim mult și bine, nu mult și sărac. Cred că putem face asta prin calitatea oamenilor în primul rând”, a replica primarul Emil Boc, la TVR 3.

Comentarii Facebook