Emil Boc vine sambata la Cluj! Premierul semneaza un contract si merge la o nunta

 

Premierul Emil Boc vine sambata, 9 iulie, la Cluj-Napoca pentru a semna un contract de finantare europeana, iar dupa-amiaza este invitat la o nunta.

 

Semnarea contractului de finantare pentru Sistemul de Management a Deseurilor din Cluj trebuia sa aiba loc marti, 5 iulie, la sediul Ministerului Mediului si al Padurilor, dar momentul oficial a fost amanat in ultimul moment.

"Va informam ca din motive independente de noi, semnarea Contractelor de Finantare pentru cele doua proiecte majore de mediu ale judetului Cluj s-a amanat pentru o data ulterioara, care va fi comunicata in timp util", au precizat intr-un comunicat reprezentantii OI POS Mediu Cluj.

Ceremonia a fost "potrivita" pentru ziua de sambata, 9 iulie, si va incepe la ora 10.00. Premierul va fi insotit la Cluj de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, iar semnarea contractelor va avea loc la Palatul Administrativ.

Contractele de finantare pentru proiectele "Sistem integrat de management a deseurilor in judetul Cluj" - 76,4 milioane de euro, si "Reabilitare zone poluate istoric- Depozit deseuri periculoase Pata Rat" cu o valoare de 25,5 milioane de euro.

Dupa semnarea contractelor, Emil Boc, impreuna cu sotia lui Oana, vor participa la nunta cameramanului Guvernului, Ovidiu Moldovan.

Premierul a fost in ultima luna de 3 ori in vizita in judetul Cluj, iar dupa terminarea programului oficial a participat la diverse ceremonii private, inclusiv trei nunti.

 

Vezi si...

Emil Boc, prezent la nunta primarului din Gherla, Ovidiu Dragan VIDEO si FOTO

Boc merge azi la o nunta in Valea Draganului! VEZI cine sunt mirii - EXCLUSIV

Emil Boc, fotograf la ceremonia de absolvire a fiicei sale mari, Cezara - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook