Emil Boc, prezent la nunta primarului din Gherla, Ovidiu Dragan VIDEO si FOTO


Premierul Emil Boc a fost invitat special, duminica, 3 iulie, la nunta primarului din Gherla, Ovidiu Dragan, care s-a casatorit cu secretara lui, in varsta de 29 de ani.

Emil Boc a ajuns la petrecerea, care s-a tinut la un select restaurant din Gherla, in jurul orei 16.00 si a plecat la ora 18.00.

Primarul din Gherla a divortat in 2010 de sotia lui cu care are doi copii si s-a casatorit la scurt timp cu secretara personala, mai tanara cu 24 de ani. Cei doi au facut abia acum nunta, ceremonia religioasa fiind oficiata la Biserica din Parc.

Primarul Ovidiu Dragan si frumoasa lui sotie au organizat o ceremonie speciala, iar la iesire din biserica au eliberat porumbei si fluturi.

Dupa ceremonia de la biserica a urmat petrecerea. Primarul Ovidiu Dragan a avut 450 de invitati intre care s-au numarat premierul Emil Boc cu sotia lui Oana, primarul Sorin Apostu, prefectul Florin Stamatian, presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, si primarul din Turda, Tudor Stefanie. Marele absent a fost presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

Vezi si...

Boc, cu SPP- istii dupa el la nunta in Gherla: "Nu filmati, e un eveniment privat" VIDEO

Comentarii Facebook