Emil Boc, taxat de PSD Cluj după ce a spus că este nemulțumit de lucrările din centrul Clujului

 

Reprezentanții PSD Cluj îl acuză pe primarul Emil Boc că ar fi trebuit să gestioneze mai bine lucrările din zona centrală a orașului, pentru a nu ajunge acum în situația de a se plânge că s-a muncit prost.

 

Social democrații susțin că lucrările au durat mai bine de un an și au dus la blocarea circulația din Cluj-Napoca ”prin gestionarea defectuoasă a lucrărilor de reabilitare a mai multor artere clujene, paralizând traficul și blocând practic orașul în mai multe intervaluri orare. Ei sunt contrariați de declarația primarului Emil Boc care este ”nemulţumit de calitatea unor lucrări din zona centrală”, în condițiile în care oficiali ai primăriei Cluj-Napoca, aveau în sarcină să urmărească execuţia cu profesionalism, precizează deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

 

Emil Boc nu se poate ascunde în spatele unui funcționar al primăriei. În ciuda numeroaselor sesizări și fotografii depuse și trimise de cetățeni primăriei Cluj-Napoca, privind modul defectuos în care se derulau lucrările de modernizare, Emil Boc a privit nepăsător aceste lucrări iar astăzi, `îngrijorat` de starea proastă a lucrărilor împinge termenul de recepție până cândva în primăvară”, a mai declarat deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

 

PSD Cluj-Napoca îi solicită primarului Emil Boc să-și reia atribuțiile administrative și să ia în serios problemele orașului, în loc să se plângă public de propria neputință.

Comentarii Facebook