Duminica 28 Aprilie

Emil Boc: PDL trebuie să facă opoziţie măcar pe acţiuni fundamentale - VIDEO


Emil Boc a declarat că în absenţa unei colaborări cu UDMR, PDL trebuie să se concentreze pe o opoziţie pe acţiuni fundamentale.

Întrebat dacă PDL şi UDMR ar trebui să se susţină reciproc, să atace împreună guvernul sau cum ar putea să reacţioneze cele două partide, primarul Emil Boc a răspuns: "Dacă nu se poate o opoziţie unită macăr pe acţiuni fundamentale, pe moţiuni simple, moţiuni de cenzură, revizuirea Constituţiei. Să se sincronizeze în mişcări pentru a da o altă faţetă lucrurilor, alta decât cea dată de majoritatea covârşitoare a USL".

Boc a spus că e important dacă nu se pot corela cele două partide, măcar să se sincronizeze pe acţiuni ce ţin de revizuirea Constituţiei, de moţiuni de cenzură şi faţă de problemele fundamentale care se ridică în Parlamentul României.

Primarul Clujului a ţinut să precizeze că la anul preţul gazul va creşte foarte mult şi asta îi "va arde" pe cetăţeni la buzunare.

"Eu vreau să vă spun un singur lucru. ARDE! Arde la anul preţul la gaze. Este cea mai mare greşeală, sau cel mai mare insucces al Cabinetului Ponta de până acum. Faptul că nu a reuşit să negocieze un preţ la gaze şi o ajustare a lor în anii următori", a precizat Boc.

Întrebat dacă pentru PDL este bine că UDMR a rămas în opoziţie, Boc a răspuns: "Nu este nici bine, nici rău. Noi oricum ne comportăm ca un partid de opoziţie".

Comentarii Facebook