Emil Boc: Nimeni nu e NABAB în Cluj-Napoca. Aici domnește legea!


Primarul Emil Boc spune că niciun dezvoltator imobiliar sau mare om de afaceri nu e nabab -ul Clujului și că aici domnește legea. 

În acest moment, NIMENI nu poate bate cu pumnul în masă la Primărie, să spună: ”Primăria face așa cum zic eu, pentru că noi suntem grupul acela de interese care conduce, prin filtrul nostru trece tot, noi dominăm”. Întotdeauna m-am ferit ca orașul acesta să fie captiv unui grup de interese. 

Da, să fie mulți care să dezvolte afaceri, să fie mulți care să aibă influență, să aducă locuri de muncă, dar nimeni să nu-i controleze și să-i sugrume pe ceilalți, să îi oprească pe alții să se dezvolte. Fiecare componentă a orașului să aibă posibilitatea să se dezvolte, dar nimeni să nu poată să-i domine, să se transforme într-un clan de interese care să oprească dezvoltarea orașului. 

Acesta a fost cheia succesului orașului, faptul că am multiplicat centri de putere și am dat șanse tuturor, indiferent de orientare politică, religioasă sau de avere. Le-am dat șanse să respecte legea și să se dezvolte. Dar niciunul să nu aibă posibilitatea să spună că el e nababul suprem și decide ce se întâmplă în Cluj-Napoca. Nu! Legea decide ce se întâmplă într-un oraș”, a spus Emil Boc.

Primarul Clujului pare a juca rolul îndrăgitului personaj de film, Batman, care se luptă în peliculele hollywoodiene cu răul din Gotham. Emil Boc susține că le ține piept dezvoltatorilor imobiliari, care nu fac ce vor în Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook