Emil Boc: Ma voi lauda cu centura Valcele-Apahida! Se circula si 12.000 de masini nu trec zilnic prin oras VIDEO


Premierul Emil Boc a spus ca se va lauda cu centura Valcele-Apahida in campania electorala, cu toate ca drumul mai are unele probleme.

Intrebat cum s-a ajuns de la 60 de milioane de euro la 150 de milioane, Emil Boc a spus ca: "Aceasta centura a avut un traseu extrem de greu, peste Feleac. Orice clujean cand spui Feleac, stie ce inseamna. Ca la inceput a fost un anumit studiu de fezabilitate care a dat un pret, dar dupa ce a intrat buldozerul si a vazut ca nu rezista pilonii aia forati si mai trebuie pus inca un zid de sprijin si apoi inca un zid si apoi alte infiltrari de apa, normal ca au crescut costurile. Toti cei care au semnat raspund in fata legii. Daca cineva are stire de vreo incalcare a legii, sa mearga la DNA.

Eu m-am asigurat politic ca se face, se finanteaza si 12.000 de autovehicule nu mai tranziteaza zilnic Clujul. Zilnic trec in 24 de ore 12.000 de masini. Daca acestea ar veni in Cluj, ca cum arata traficul din oras, cum ar fi fost", a spus Emil Boc in emisiunea Stiri de Cluj LIVE

Fostul premier, actual candidat la Primaria Cluj-Napoca, a spus ca se va lauda cu aceasta lucrare, desi centura are probleme pe circa un kilometru, unde constructia nu este gata. "Ma voi lauda pentru ca se circula si 12.000 de masini nu trec zilnic prin oras. Stiu cat suflet am pus sa se faca. Ca si prim-ministru am venit pe aici si ma asigur ca se face. Nu stiu daca din punct de vedere tehnic o tehnica era mai buna. E treaba lor sa decida. Stiu ca se circula pe intreg tronsonul, de la Valcele la Apahida. Stiu ca 12.000 de masini nu mai trec prin Cluj. Stiu ca se lucreaza fara sa se mai majoreze costurile, pe acea suprafata de 0,8 km, care are probleme de surpare de zid. Se lucreaza acolo si nu este afectata circulatia", a mai spus Emil Boc.

 

Emil Boc: "Daca nu eram prim-ministru, Autostrada Transilvania nu se facea" VIDEO

Comentarii Facebook