Emil Boc îi urechează pe primarii din jurul Clujului: Primarii să își gestioneze mai bine bugetele, pentru a NU mări prețul la bilete de transport


Primarul Clujului, Emil Boc, îi ceartă pe primarii din jurul Clujului, unde circulă autobuzele Companiei de Transport Public Cluj, pentru că nu și-au gestionat mai bine bugetele, astfel încât să aibă bani de subvenții. 

Cluj-Napoca și Florești sunt singurele primării care plătesc pierderile avute de CTP Cluj în pandemie și nu au majorat tarifele pe transportul în comun. Comunele Apahida, Baciu și Chinteni nu doresc să subvenționeze biletele și abonamentele, ceea ce a dus la majorarea tarifelor. 

Clujul nu a mărit prețul la biletele pentru transportul în comun pentru că a plătit Primăria. Am subvenționat cu 6 milioane de lei, ca să nu mărească prețul la bilete. 

La alte primării e 50.000, 100.000. Primarii din comunele învecinate să își gestioneze mai bine bugetele, pentru a mări prețul la bilete. Nu mă întrebați pe mine. Nu am eu ce să intervin peste alte primării. Fiecare primărie se gestionează potrivit legii. Clujul nu a majorat prețul la bilete și am spus clar că nu o vom face. Celelalte primării au spus că noi mărim prețul la bilete. 

Pentru cei care au întrebări să bată la ușa primarului și să întrebe. De asemenea, să întrebe consilierii locali de ce s-a majorat”, a spus primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook