Emil Boc i-a bătut obrazul lui Orban: Am fi meritat un prefect de la PNL Cluj


Emil Boc i-a reproșat președintelui PNL, Ludovic Orban, că nu a pus un prefect de la PNL, în timpul discursului pentru alegerea președintelui PNL Cluj. Coaliția de Guvernare formată din PNL - USR - PLUS - UDMR a decis ca funcția de prefect al Clujului să fie cedată UDMR. Astfel a ajuns prefect la Cluj Tasnadi Szilard.

La Cluj au fost prezenți duminică, 18 iulie, președintele PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu. Cei doi concurează în 25 septembrie pentru funcția de președinte al PNL, iar Emil Boc a anunțat că este în tabăra premierului. 

Emil Boc i-a replicat lui Ludovic Orban, care i-a atras atenția în discursul său că dacă nu era el premier, Clujul nu avea finanțare pentru metrou din PNRR. 

Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva. Președintele Orban are merite deosebite pentru ceea ce este PNL astăzi. 

Este adevărat că împreună (Ludovic Orban) cu ministrul Finanțelor Cîțu au stat o noapte și au găsit soluții pentru a putea promova acea hotărâre de guvern (pentru metroul din Cluj), într-o echipă în care ministrul Finanțelor a spus că are nevoie de timp pentru a căuta soluția, iar premierul Ludovic Orban a așteptat. Vă multumesc, pentru că ați făcut un lucru minunat pentru viitorul acestui oraș.

Și, nu în ultimul rând, domnule președinte Orban, monsieur le president, un prefect tot am fi meritat de la PNL. Asta e așa numai… (aplauze, sala scanda Emil Boc). Dragii mei… Viața merge înainte și sunt convins că viitoarea echipă a PNL va ține cont de faptele pe care le produce PNL Cluj. Cred cu sinceritate că această echipă condusă de un premier, capabil să ducă România mai departe, va include toți membrii PNL”, a declarat primarul Emil Boc.

Liderii PNL au fost prezenți la Cluj la alegerile pentru funcția de președinte al filialei clujene.  

Comentarii Facebook