Emil Boc gospodarul șef al orașului! A dat zăpada de la balcon. Ce spune despre deszăpezire


Primarul Clujului s-a brevetat drept un om politic care nu se dă în spate de la munca fizică. A fost fptografiat și filmat în timp ce cosea iarbă, săpa gropi pentru arbori sau dădea zăpada cu lopata, alături de muncitori.

Joi, 20 decembrie, el a fost fotografiat cu o lopată, în balconul Primăriei Cluj-Napoca, în timp ce dădea jos zăpada și gheața adunate, pentru a nu cădea în capul trecătorilor. Emil Boc putea să apeleze la pompieri așa cum au făcut majoritatea, dar, probabil, a vrut să dea un exemplu.

Despre modul în care s-a făcut deszăpezirea, edilul nu este foarte mulțumit. 

Firmele de salubritate, care se ocupă şi de partea de deszăpezire, nu şi-au făcut datoria aşa cum ar fi trebuit, conform contractelor încheiate. E plin podul de scuze, lipsa de sare la salină, până la faptul că nu mai sunt oameni în Cluj care să se angajeze la firmele de salubritate. Aceste lucruri nu scuză faptul că, pe zonele 2 şi 3, adică pe străzile secundare, reacţia a fost extrem de întârziată, după părerea mea, iar oamenii au perfectă dreptate să fie nemulţumiţi. Observ lipsa de capacitate, mai mult la Rosal decât la Bratner, dar nici ei nu au oameni suficienţi pentru a îndepărta zăpada de pe domeniul public şi a proceda în conformitate cu legea. Mai sunt încă alei şi trotuare pe domeniul public care nu sunt cărăţate aşa cum ar trebui. Şi azi noapte s-a lucrat, au fost mobilizate persoanele asistate social. Prioritate au trecerile de pietoni şi staţiile de autobuz. Mai trebuie lucrat, e departe standardul pe care mi-l doresc pentru Cluj”, a declarat primarul Emil Boc la un post de radio, citat de infocluj.eu.

emil%20boc%20la%20lopata.jpg

Comentarii Facebook