Emil Boc: "Cât am fost prim-ministru, Băsescu nu mi-a solicitat niciodată atribuirea vreunei vile de protocol" VIDEO

 

Fostul prim-ministru al României, Emil Boc, a declarat joi la Cluj-Napoca faptul că, în perioada cât a fost prim-ministru, actualul preşedinte suspendat, Traian Băsescu, nu i-a solicitat atribuirea vreunui protocol.

"Acuzaţiile pe care Ponta le-a făcut cu privire la faptul că în calitate de prim-ministru aş fi repartizat o locuinţă de protocol preşedintelui României până când va fi terminat mandatul de preşedinte este o aberaţie. Niciodată preşedintele României nu mi-a solocitat cât am fost prim-ministru atribuirea vreunui protocol şi nu mi-a solicitat atribuirea Vilei Dante în vederea folosirii ei după 2014. Acest lucru nici nu ar fi posibil, pentru că ele se atribuie prin hotărâre de guvern, după expirarea mandatului preşedintelui", a spus Emil Boc. 

Boc susţine că afirmaţiile făcute de Ponta nu sunt reale: "Aceste afirmaţii nu au acoperire în realitate. Vilele de protocol sunt şi au fost în patrimoniul RA-APPS-ului. Cât am fost prim-ministru, am stat în locuinţă privată şi nu la Vila Dante, care era într-o stare destul de avansată de degradare şi cea mai mare parte a acţiunilor mele le-am desfăşurat la Vila Lac 1", a mai adăugat primarul Clujului. 

 

Anca Baciu

 

Ponta: Băsescu se pregătea să locuiască în Vila Dante modernizată cu un milion de euro

Comentarii Facebook