Ponta: Băsescu se pregătea să locuiască în Vila Dante modernizată cu un milion de euro

 

Premierul Victor Ponta îl acuză pe Traian Băsescu că urmărea să se mute în Vila Dante modernizată cu un milion de euro din banii publici. 

 

Premierul a arătat că a aflat totul de la secretarul general al Guvernului nu a fost lăsat de SPP să pregătească vila pentru o întâlnire cu ambasadorii statelor UE acreditaţi la Bucureşti şi că accesul în vilă a fost posibil doar după ce Crin Antonescu, din postura de preşedinte interimar, a vorbit cu şeful SPP, scrie Mediafax.

 

Am vorbit şi eu cu cei de la SPP şi mi-au spus că, din ordinul preşedintelui, nu intră nimeni acolo. SPP mi-a spus că, din cauza preşedintelui, nu pot să intru. Cui altcuiva aproba domnul Boc un milion de euro pentru repararea vilei ?. Cum poate Băsescu să mintă că nu ştie nimic dacă el personal şi-a ales toate lucrurile alea din vilă?”, a spus Ponta la RTV.

 

Dacă este demis, nu va mai beneficia de vilă. Dacă îşi va termina mandatul în mod legal, va beneficia de această locuinţă, dar dacă va fi demis, nu va mai beneficia”, a mai spus Ponta.

 

Victor Ponta i-a dus, miercuri, pe jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria la Vila Dante a RA-APPS și l-ea spus că aceasta a fost pregătită, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

Comentarii Facebook