Emil Boc candidatul PDL la presedintie? Udrea: Nu ştiu la cine s-a referit Băsescu, dar cred că Emil Boc poate fi un prezidenţiabil

Elena Udrea a declarat astazi ca nu stie la cine s-a referit Traian Basescu cand a declarat ieri ca PDL are un prezidentiabil in partid, dar ca Emil Boc poate fi un prezidentiabil. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă "de a vedea ziua de mâine", adică legată de vârstă.

 

"Nu nu ştiu la cine s-a referit domnul preşedinte, dar mă gândesc că domnul Emil Boc ar putea să fie prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate al partidului, având în vedere faptul că mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc începe să fie regândit, reevaluat, prin comparaţie cu ceea ce se întâmplă acum, cu ceea ce face actualul Guvern USL şi actualul prim-ministru, Victor Ponta", a spus Udrea potrivit RFI.

Deputatul PDL afirmă că "este evident că oamenii încep să vadă ce înseamnă un prim-ministru responsabil, curajos, care îşi asumă inclusiv costuri electorale şi nemulţumirea oamenilor, chiar şi raportată la persoana sa, doar pentru a lua deciziile corecte pentru ţară într-un anumit moment".

"Deci eu cred că Emil Boc poate fi un prezidenţiabil pentru Partidul Democrat Liberal, peste un an şi opt luni", a spus Udrea.

 

Comentarii Facebook