Vineri 31 Martie

Emil Boc, audiat la DIICOT în dosarul lui Lucan


Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este audiat, miercuri dimineață, la sediul DIICOT, în dosarul medicului Mihai Lucan.

Emil Boc este audiat de procurori în calitate de martor.

Audierea vine după ce Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, le-a spus procurorilor că în acest caz sunt implicaţi ministrul Florian Bodog, primarul Emil Boc sau Gheorghe Funar, scrie Mediafax.

Totuși, primarul Clujului spune că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar despre contractul de concesiune pentru realizarea clinicii LukMed, acesta afirmă că a fost aprobat de Consiliul Local Cluj-Napoca înainte ca el să fie ales primar.

Nu am beneficiat de niciun fel de tratament preferenţial din partea domnului Lucan, am avut scurte intervenţii medicale, care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât şi la clinica privată. În condiţiile în care actul medical se putea realiza în Cluj-Napoca, am considerat firesc să am intervenţia medicală acasă şi nu în străinătate”, a spus Boc.

Comentarii Facebook