Emil Boc a vorbit despre foștii săi consilieri, angajați ilegal la ROMATSA


Emil Boc a vorbit despre cei doi consilieri ai săi, din perioada în care acesta ocupa funcția de premier, care au fost angajați, în 2011, la Romatsa. Edilul Clujului susține că, din câte știe, cei doi au fost angajaţi conform procedurilor legale.

"Din câte ştiu, au fost angajaţi potrivit procedurilor legale, salariile bănuiesc că sunt salariile pe care le au toţi cei de la Romatsa, ştiu că era o structură autofinanţată, cu regim, din câte cred eu, special. Cât timp am lucrat cu ei şi-au făcut datoria, din câte ştiu nu lucrează şi nu au avut nicio tangenţă cu securitatea zborurilor sau cu aşa ceva, lucrând la serviciile suport, ceva servicii administrative, atât pot să vă spun", a afirmat Emil Boc, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă a intervenit pentru ei sau i-a recomandat în vreun fel, Emil Boc a răspuns: "Nici într-un caz".

Primarul Clujului a precizat că nu cunoasște dacă aceștia aveau sau nu pregătirea necesară pentru funcţiile ocupate la Romatsa

"Eu nu sunt expert în angajări, din câte ştiu sunt conform procedurilor legale, lucrând la serviciile conexe, suport administrativ, mai mult întrebaţi-i pe cei de resort", a mai spus Boc.

Comentarii Facebook