Duminica 28 Aprilie

Emil Boc a înlocuit ”OSĂ” cu ”trebuie să”, după seria de cutremure de la Cluj: Trebuie să verificăm cum se construiește


Primarul Emil Boc spune că ”trebuie să” verifice calitatea lucrărilor și a materialelor, după cutremurele care au afectat Clujul. 

Pe componenta asta de cutremure trebuie să verificăm tot: de la cum se construiește (în continuare), verificare exactă inclusiv a tipului de materiale, a standardelor. (...) Clujul nu este într-o situație de Turcia, să fim serioși, eu mă gândesc la condiționalitățile tehnice pentru materiale care să se poată pune în construcții și verificarea calității în construcții (care trebuie să fie o constantă, nonstop). (...) Autoritățile statului trebuie să fie mult mai vigilente și prezente în toate fazele de construcție, pornind în primul rând de la revizuirea condiținalităților legate de tipul de materiale care se utilizează și de tehnologiile care se folosesc. De aceea voi constitui acest grup de lucru ca să analizeze din timp ce trebuie făcut ca niciodată la Cluj să nu se întâmple lucruri negative, inclusiv pe partea de cutremure. Important este să anticipezi și să fii pregătit pentru că se poate întâmpla, pentru ce întâmplă”, a declarat Emil Boc.

Numele de ”primarul OSĂ” a fost dat de activiștii civici nemulțumiți de propaganda deșănțată pe care o face primarul Emil Boc, fără  ca în 20 de ani de mandat să fi realizat un proiuect de infrastructură mare în Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook