Elena Uioreanu s-a transferat la PNL Huedin: ”Politica se face între oameni”


Deputatul liberal Elena Uioreanu, reprezentantă a Colegiului 9 Cluj în Parlamentul României, a decis să se transfere în organizația PNL din Huedin, pe baza unei convingeri personale: adevărata politică nu se face din birou, ci între oameni și problemele lor reale.

Deputatul liberal spune că ”cine nu conștientizează faptul că politica se face în mijlocul oamenilor nu se poate numi politician”.

Am două motive puternice care m-au făcut să iau această decizie. Primul e că vreau să contribui la dezvoltarea organizației liberale din Huedin, să lucrez cu oamenii de acolo pentru a-mi implementa proiectele cu care am plecat în Parlament, pentru că datorită lor am ajuns acolo unde sunt acum. Al doilea motiv pentru care am ales Huedinul ca și cartier general al activității mele politice și parlamentare în teritoriu, e acela că orașul este cel mai apropiat de localitățile din Colegiul 9, în care ajung periodic majoritatea alegătorilor mei. Iar eu le sunt datoare oamenilor care m-au învestit cu încrederea lor și mi-au dat votul să le fiu aproape, să nu fie nevoiți să bată drumul Clujului pentru a se întâlni cu mine sau pentru a-mi transmite problemele lor. Voi merge în continuare și la ei acasă, în comunele lor, dar vor avea și oportunitatea să îmi transmită problemele lor la biroul parlamentar unde va fi permanență”, a adăugat Elena Uioreanu.

Momentul înscrierii în organizația PNL Huedin a fost marcat de deputatul Elena Uioreanu printr-un concert de muzică folk susținut de Magda Puskas.

Comentarii Facebook