Miercuri 24 Aprilie

Elena Udrea se plânge că „grupul de la Cluj” încearcă să-i preia abuziv proiectul imobiliar mamut: „Dovezi? Evident că am!”


Elena Udrea alături de partenerul ei de viață Adrian Alexandrov se află în spatele amplului proiect imobiliar, „Transilvania Smart City”, din Cluj-Napoca, mult promovat în fază inițială, lăudat inclusiv de edilul Emil Boc.

Elena Udrea este acum în închisoare, după condamnare definitivă din dosarul Gala Bute, dar continuă să se exprime pe rețele de socializare. Joi seara, aceasta s-a plâns că se încearcă preluarea „abuzivă” a proiectului imobiliar pe care l-a demarat, indicând un așa zis „grup de la Cluj”, fără însă a da vreun nume, scrie g4media.ro.

După ce m-au băgat în pușcărie, grupul de la Cluj continuă să se folosească de justiția  pe care o controlează (și alte instituții), ca să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City! PS: Dovezi? Evident că am”, a transmis Elena Udrea. 

post.jpeg

Însă, deși aceasta a zis că are dovezi, nu a prezentat nimic urmăritorilor săi. 

Săptămâna trecută la sediul Transilvania Smart City (Realtopharma SA si alte entități juridice) mai mulți angajați au fost audiați de DNA Cluj. Se pare că DNA Cluj este interesată de relația dintre arhitectul șef al Primăriei Cluj-Napoca - Daniel Pop, și Transilvania Smart City, tatăl său, Titus Pop, fiind angrenat în proiectul Transilvania Smart City, ca angajat. Titus Pop a fost unul dintre oamenii de încredere ai primarului Emil Boc, ”tatăl” urbanismului clujean.

Exista o plângere penală depusă pe acest subiect, în baza careia DNA Cluj a acționat și mărturii cu privire la vizitele constante ale arhitectului șef din Cluj la Transilvania Smart City, precizează anumite surse.

Se cercetează și modul în care a fost acordat certificatul de urbanism, avizul de oportunitate și alte avize necesare pentru obtinere PUZ.

Unul dintre coordonatorii proiectului mamut, de 10.000 de apartamente avizat pe repede înainte de primărie, Adrian Gurzău, omul de întrecere al Elenei Udrea, a spus că Titus Pop a fost cooptat pentru că e un personaj valoros. Acesta a lucrat în Primăria Cluj-Napoca până în 2011, fiind referent de specialitate în cadrul Serviciului de Investiții.

Comentarii Facebook