Drumul GROAZEI - Gherla - Fizeşu Gherlii - Ţaga intră de URGENȚĂ în reparații

 

Drumul GROAZEI, cum a ajuns să fie denumit de localnici, pe ruta Gherla - Fizeşu Gherlii - Ţaga intră de urgență în reparații.

 

Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, a transmis Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj dispoziţia nr. 14539 privind începerea de urgenţă a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean 109C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, între kilometrii 3+825 şi 9+000. 

 

Am dispus măsura continuării imediate a lucrărilor de reparaţii la acest drum judeţean, estimate la suma de 406 mii lei fără TVA, în baza hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care, în urma deplasării la faţa locului în vederea analizării situaţiei lucrărilor de reabilitare după rezilierea contractului cu firma Kiat, a hotărât că se impune cu necesitate intervenţia urgentă asupra acestui sector de drum judeţean”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vakar Istvan.  

 

Lucrările vor dura 20 de zile. ”Executantul trebuie să realizeze o serie de lucrări de reparare a sectorului de drum pe o suprafaţă de 29.118 mp, să elimine gropile prin acoperirea cu aproximativ 1.500 mc de material pietros şi să trateze burduşirile prin aplicarea unui strat de bază de 6 cm”, a mai precizat Vakar Istvan.

Comentarii Facebook