Dragoș Rusu, vocea schimbării. Cu Demnitate, Onoare și Curaj spre Camera Deputaților (P)


În fiecare dintre noi zace oarecum latent drumul spre success. Tot ceea ce avem nevoie este un imbold, un click care să ne deraieze de pe plictisitorul drum comun și să ne așeze pe o cale nouă, plină de provocări, la capătul căreia se află succesul. Iar după ce acest drum a fost parcurs, pasul următor este, firesc, implicarea directă în bunul mers al societății și în politică. 

Primul imbold a venit pentru Dragoș Rusu (candidat PPU SL la Camera Deputaților) în 2005, când, aflându-se pe meleaguri străine, la fel ca alte milioane de români, DA, la cules de căpșuni, a fost apostrofat verbal, dar brutal, de un ins oarecare. ”Spunea despre noi, despre români, că suntem rușinea Europei. Că suntem o povară pentru Europa, că nu suntem buni de nimic și că facem umbră degeaba Pământului. Mă gândeam la bunicii mei, care au luptat în Al Doilea Război Mondial pentru a aduce liberate și democrație în Europa. Cât de mândrii erau ei atunci, și cum erau primiți cu brațele deschise de maghiari, polonezi, cehi sau slovaci. Ce s-a întâmplat oare de atunci? Atunci, când departe de casă am fost terfelit, am simțit că trebuie să ies din zona de confort și să demonstrez Europei nu că eu, Dragoș Rusu, ci că noi românii, suntem un popor demn, de oameni care pot aduce un plus valoare idealurilor europene comune. Am început o mică afacere cu câteva sute de euro”, povestește Dragoș Rusu, CEO la Quick Smart City, unul din cei mai respectați jucători de pe piața tehnologiei iluminatului pe bază de LED. ”A fost un drum greu, în care tot ce am avut de făcut a fost să nu abdic de la principiile mele: onoare, demnitate și curaj. Aparent pare simplu, dar în realitate este extrem de dificil”, explică candidatul PPUSL la Camera Deputaților.

După acestea următorul pas a fost făcut în urma sutelor de vizite prin comunele României. ”Am văzut o Românie aflată sub ocupaţie. Sub ocupaţia agresivităţii, a ineficienţei şi incompetenţei, a corupţiei şi nedreptăţii. O Românie mutilată,  desfigurată de ură, injustiţie şi impostură. O ţară aproape dizolvată prin dizolvarea sa morală. O țară în care valorile veritabile, umane şi morale – sunt umilite, izolate şi condamnate. Vreau să schimb aceste lucruri. Am învățat din business că pentru a progresa este nevoie de schimbare. România are nevoie de progres. Iar acest lucru necesită schimbare”, explică Dragoș Rusu, candidat la Camera Deputaților. 

Dragoș Rusu consideră că este nevoie de investiții în IMM-uri, în clasa mijlocie, în micile și mijlociile afaceri, acestea trebuind a se dezvolta, fiind nevoie de investiții reale și masive în infrastructură, iar toate acestea să ducă la crearea unei clase mijlocii puternice și sănătoase, care să fie motorul societății. În viziunea candidatului PPU SL, România are nevoie de o schimbare majoră mai ales în educație și în sănătate. “Trebuie o reconfigurare a conceptului de dispensare sătești, avem nevoie de utilități introduse la sate, apă și canalizare, precum și de infrastructură adecvată. Dacă vom avea dispensare utilate și infrastructură bună, medicii valoroși nu vor ezita a veni și în zona rurală. Legat de educație, creșterea calității actului educațional trebuie să fie o prioritate. Trebuie să dezvoltăm principiul EDUCRAȚIEI. Trebuie numaidecât să se instaureze o cultură a respectului pentru eucație, pentru oameni educați, pentru politicieni educați, pentru formatori de opinie educați, pentru lideri educați. Până nu vom alege în fruntea noastră (de la consilieri locali, primari și până la parlamentari și președinte) oameni cu o aleasă educație, nu vom prospera. O societate fără educație devine doar o masa manipulabilă. Iar o societate fără o solidă temelie a sistemului sanitar va fi una bolnavă. Din toate punctele de vedere”, își expune viziunea Dragoș Rusu, candidat PPUSL la Camera Deputaților. 

Pentru toate acestea am ales să candidez la Camera Deputaților. Pentru că vreau o schimbare! Eu sunt pregătit pentru a schimba România. Tu ce mai aștepți. Contribuie direct și concret la o schimbare fundamentală în România. Pe 6 decembrie ai cu cine vota!” – îi anunță pe alegătorii clujeni candidatul PPU SL, Dragoș Rusu.

Realizat de SC DHC MEDIA NET SRL la comanda Partidul PRO România - Cluj, cod mandatar: 11200038

Comentarii Facebook