Marti 4 Octombrie

Dovada că Aeroportul Cluj l-a notificat pe Alin Tișe că sunt probleme cu cei 1800 de oameni și că firma GOTO nu își face treaba


În data de 9 aprilie, de la pe adresa de email a Aeroportului Cluj-Napoca a fost trimis mesajul: ”Bună ziua! Având în vedere că sunteți administratorul parcării desemnat de către Consiliul Județean Cluj, va solicităm să luați măsurile necesare pentru respectarea distanței între pasageri stabilite prin actele normative emise de autoritățile naționale”, se arată în mail.

Mai mult, Aeroportul Cluj Napoca a notificat societatea de lichidatori judiciari care administrează interesele de afaceri ale firmei care se ocupă de parcarea aeroportului. Astfel, în data de 9 aprilie, de la pe adresa de email a Aeroportului Cluj-Napoca a fost trimis următorul mesaj: ”Bună ziua! Având în vedere că sunteți administratorul parcării desemnat de către Consiliul Județean Cluj, va solicităm să luați măsurile necesare pentru respectarea distanței între pasageri stabilite prin actele normative emise de autoritățile naționale”, se arată în mail.

Aeroportul Internațional Cluj Napoca a plecat la Consiliul Județean Cluj, adresa 6172/9 aprilie 2020, adresată președintelui CJ Cluj, liberalul Alin Tișe, vicepreședintelui CJ Cluj – liberalul Marius Mânzat, prin care sunt informați despre situația existentă în parcarea aeroportului.

Având în vedere că firma GOTO Parking administrează parcarea aeroportului, vă rugăm să dispuneți acestei firme luarea măsurilor necesare pentru respectarea distanței între pasageri stabilite prin actele normative emise de autoritățile naționale”, se arată în documentul semnat de David Ciceo.

Totuși, liberalii îi cer demisia lui David Ciceo, cu toate că și alte instituții aveau atribuții acolo.

Comportamentul domnului Ciceo este flagrant și în disprețul legii. Încălcarea Ordonanțelor Militare nu are legătura nici cu parcarea și nici cu neparcarea. Trebuie pur și simplu respectate. Punct! Organele abilitate trebuie să se autosesizeze și să-i bage la pușcărie pe cei responsabili. Dacă era vorba despre un politician implicat în câte ilegalități sunt la aeroportul clujean, demult era judecat și condamnat. Acum vede întreaga lume cine și ce se întâmplă la Aeroport, câte ilegalitățile flagrante se întâmpla acolo”, a spus Tișe, care nu spune că parcarea este gestionată prost de o firmă care câștigă o avere anual pe spatele statului.

92564741_654723615319091_3713581770986225664_n.jpg92559000_219489009311170_7588425755617394688_n.jpg

Comentarii Facebook