Doi directori din Primăria lui Boc numiți secretari de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene


Emil Boc a reușit să își ”planteze” doi oameni în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, pe Ovidiu Cîmpean și Adrian Răulea, pentru a fi mai aproape de fondurile din PNRR

Relația lui Emil Boc cu ministrul Marcel Boloș este una foarte apropiată, iar pe această filieră au fost duși în Minister și cei doi.

Ovidiu Cîmpean a plecat din postura de director al Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca. Acesta a candidat în 2020 și la postul de deputat, dar nu a prins un loc bun, în care postul să fie garantat de partid. 

Al doilea director care pleacă este Adrian Răulea, un necunoscut, care fusese șef de programe la Zona Metropolitană Cluj. Activitatea acestuia este puțin cunoscută, mai ales că mai există și Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj, care reunește toate comunele din jurul municipiului și are activități mult mai complexe.

Răulea este fiul medicului Marcela Răulea, liberal cu vechime în PNL Sibiu, organizație care l-a susținut puternic în ascensiunea la București. 

Emil Boc are mari probleme cu atragerea fondurilor pe proiectele mari. Metroul are numai 300 de milioane de euro alocați și are nevoie de minim 900 de milioane de euro. Centura Metropolitană nu are niciun ban alocat.

Acestea sunt probleme mari, care vor fi decontate electoral e Emil Boc și de echipa lui. 

Comentarii Facebook