Dictatura liderilor de sindicat in Primaria Cluj-Napoca? Vedeti la Stiri de Cluj LIVE, de la ora 19.00 cum se "distreaza" obligati functionarii

 

Emisiunea Stiri de Cluj LIVE va prezinta, în această seară, in exclusivitate, modul în care functionarii publici din Primaria Cluj-Napoca sunt obligati de Biroul Executiv al Sindicatului CIVITAS sa meargă să se ”distreze” pe banii lor. 

 

Cu alte cuvinte, de 8 martie, sindicaliștii au fost anunțați de sindicat că se dă o petrecere, iar daca vin cu sot/sotie acesta trebuie sa plateasca 120 de lei. Desi oamenii nu vor sa mearga si au făcut liste cu semnaturi în acest sens, ci vor banii (cate 120 de lei fiecare), liderii de sindicat le-au comunicat ca decizia a fost luata deja in Biroul Executiv.

 

Acesta a fost apogeul nemultumirilor functionarilor publici, care s-au hotarat sa vorbeasca despre multe alte decizii luate de sindicat de a le cheltui cotizatiile, fara sa ii consulte. Vedeti joi seara, de la ora 19.00, la Stiri de Cluj LIVE ce spun funcționarii publici din Primaria Cluj-Napoca despre aceste decizii, dar si de ce nu pot sa îl schimbe pur si simplu pe președintele sindicatului Civitas, Valer Suciu .

 

Functionarii publici din Primăria Cluj-Napoca care ne-au spus deja povestea lor, dar nu au avut curajul să apară în fata camerei de filmat sau cei ale căror probleme din Primarie nu le cunoastem inca, pot sa comenteze la aceasta stire.


Comentarii Facebook