Miercuri 24 Aprilie

Dezbatere eșuată pentru Primăria Florești. Numai Horia Șulea s-a dus și a explicat totul despre centură

 

Numai primarul în exercițiu al comunei Florești, Horia Șulea, a participat la dezbaterea candidaților pentru funcția de primar.

 

La întâlnirea de miercuri după-amiaza nu a participat niciunul dintre contracandidații actualului primar, lăsându-l pe acesta singur la prezidiu.

 

Horia Șulea a explicat cum va fi construită centura de sud, prin spatele Polus Center, și când va ieși mult așteptata autorizație de construcție.

 

O dată semnat contractul de execuție a lucrării, termenul de execuție a lucrării este de 6 luni. Până la eliberarea autorizației de construcție, care se va elibera undeva în jurul zilei de 15 iunie, constructorul, conform ordinului de începere a lucrărilor și a contractului, va face lucrări premergătoare pentru amenajarea drumurilor de aliniament, pentru a face tot ceea ce este necesar pentru demararea lucrărilor. Construcția efectivă va demara în momentul în care avem autorizația de construcție. 

 

Am semnat certificatul de urbanism pentru organizarea de șantier, iar joi voi semna autorizația de construcție pentru organizarea de șantier, pentru că firma construcoare a închiriat un teren de la USAMV, unde vor pune stația de betoane și tot ceea ce înseamnă parcarea utilajelor. 

 

Dacă niște candidați la funcția de primar vin și sar la gâtul primarului cu o autorizație de construcție, cred că prin tot ce v-am spus am demontat acest lucru, iar atitudinea lor legat de această investiție am catalogat-o ca un afront adus floreștenilor. Cred că prin demararea acestor lucrări nu am făcut decât să urmez cursul normal al lucrurilor și din toamnă toți să putem să mergem pe acel drum în Cluj-Napoca”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

 

Primarul a explicat că s-au urmat toți pașii legali, licitația pentru obținerea creditului și licitația pentru desemnarea constructorului, iar autorizația de construcție este ultimul demers.

Comentarii Facebook