Joi 13 August

Deputatul PSD Turda, Cristina Burciu, se rupe de PSD. Votează guvernul Ludovic Orban


Deputatul PSD Turda, Cristina Burciu, considerată apropiată a primarului Cristian Matei, un susținător al premierului demis Viorica Dăncilă, se rupe de linia PSD și anunță că votează guvernul Orban.

Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a scris Burciu, pe Facebook.

Dăncilă a anunțat că orice parlamentar care susține guvernul PNL va fi demis din partid. În aceste condiții, cu Cornel Itu și Horia Nasra în război cu filiala din Cluj și mințiți de Dăncilă și Fifor, dar care încă nu au spus cum vor vota la învestirea noului guvern, și cu Cristian Burciu ca si demisă, PSD Cluj rămâne fără niciun parlamentar.

Comentarii Facebook