Deputatul PDL Adrian Gurzău a înregistrat la OSIM marca "Uniunea Popular Liberală"


Deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău, a cerut OSIM înregistrarea mărcii Uniunea Popular Liberală (UPL).

Solicitarea a fost depusă în 27 aprilie și face referire și la elementele grafice ale Uniunii Popular Liberale, respectiv a acronimului UPL, fiind reprezentată în partea stângă a siglei o inimă neagră în interiorul căreia sunt delimitate prin conturul alb alte două inimi negre, scrie Mediafax.

Deputatul cere autorizarea mărcii pentru 12 domenii de activitate, între care cele privind folosirea "hârtiei, cartonului şi produselor din aceste materiale, necuprinse în alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; papetărie; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; materiale pentru artişti; pensule; maşini de scris şi articole de birou (cu excepţia mobilierului); materiale de instruire sau învăţământ (cu excepţia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse în alte clase); caractere tipografice; clişee".

UPL ar putea folosi frânghii, sfori, plase, corturi, prelate, vele, saci (necuprinse în alte clase); materiale de umplutură (cu exceptia cauciucului sau a materialelor plastice); materiale textile fibroase brute, dar şi îmbrăcăminte, încălţăminte, articole care servesc la acoperirea capului.

Cu marca UPL ar putea şi inscripţionale şi "covoare, preşuri, rogojini, linoleum şi alte produse pentru acoperirea podelelor; tapete murale, nu din materiale textile", precum şi "jocuri, jucării; articole de gimnastică şi de sport necuprinse în alte clase; decoraţiuni (ornamente) pentru pomul de Crăciun".

"E clar că trebuie să avem o construcţie care să compună mai multe formaţiuni de dreapta, iar această mişcare trebuie să aibă o linie populară, suntem afiliaţi popularilor europeni", a declarat Adrian Gurzău.

"Avem nevoie de o schimbare de brand şi de mesaj, iar momentul este tocmai acesta în care avem o nouă conducere în fruntea partidului", a mai spus deputatul.

Comentarii Facebook