De ce este elicopterul SMURD la Sălaj și nu la Cluj?

 

PDL Cluj-Napoca le solicită liderilor PSD Cluj să explice public clujenilor care sunt argumentele pentru care Ministerul Sănătăţii a decis ca un elicopter SMURD să fie alocat judeţului Sălaj, în detrimentul Clujului.

 

Se pare că institutele şi clinicile clujene de renume care beneficiază de specialişti cu pregătire în toate domeniile medicale nu au reprezentat niciun interes pentru secretarul de stat, Raed Arafat. Nu a contat nici măcar infrastructura judeţului în ceea ce priveşte gestionarea componentei de ambulanţă aeriană, sau poziţia geografică a municipiului Cluj-Napoca şi conectarea la toate căile de circulaţie rutiere, feroviare şi aeriene, generatoare de posibile incidente medicale. Ceea ce a contat pentru oficialii din Ministerul Sănătăţii a fost doar comanda venită pe linie de partid de a spune încă o dată ”pas” Clujului şi de a nu oferi clujenilor ceea ce aceştia merită de fapt şi de drept”, precizează liderul PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin. 

 

El a mai spus că decizia arată o ”lipsă acută de viziune precum şi o sfidare a tuturor cadrelor medicale şi cetăţenilor acestui judeţ”. 

 

Radu Moisin cere liderilor PSD Cluj să prezinte public argumentele care au stat la baza luării acestei decizii nefavorabile pentru Cluj.

Comentarii Facebook