Daniel Buda, plângere penală împotriva USL Cluj: Continuă campania electorală - VIDEO

 

Președintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a anunțat că duminică, 9 decembrie, va depune plângere penală împotriva USL pentru continuarea campaniei electorale.

 

Vreau să îmi exprim dezaprobarea publică față de un anumit tip de comportament al celor de la USL legat de continuarea campaniei electorale și astăzi. Pe Colegiul 9 de Munte, în zona Huedinului, se mai distribuie scrisori în care primarul Mircea Moroșan îl susține pe candidatul USL. Este un fals grosolan. Astfel de scrisori se mai distribuie și la Mănăstireni și la Jucu. Le cer să înceteze cu astfel de acțiuni care nu fac cinste Clujului. Le cer să înceteze orice tentativă de faudare a votului. Procesul electoral este fraudat astfel. 

 

Aș vrea să îi informez pe cei de la USL Cluj că avem plângerea penală pregătită și va fi depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru identificarea faptuitorilor și tragerea lor la răspundere pentru fals și uz de fals și înșelăciune. S-a folosit ilegal imaginea primarilor Mircea Moroșan, Petru Coldea și primarul din Jucu. Ei nu și-au exprimat susținerea față de un candidat al USL”, a declarat Daniel Buda.

 

Pe scrisorile distribuite în Huedin apare imaginea primarului PDL, Mircea Moroșan, și cea a candidatului USL, senatorul Alexandru Cordoș. În acest material, edilul din Huedin susține că îl sprijină pe Cordoș și îi cheamă pe oameni să îl voteze.

 

Plângere penală împotriva USL la Huedin. Primarul Mircea Moroșan acuză Uniunea că i-a folosit ILEGAL imaginea și numele

Comentarii Facebook