Daniel Buda: Pe Ponta il descalifica faptul ca a rupt scrisoarea lui Basescu


Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca gestul lui Victor Ponta de a rupe scrisoarea lui Basescu este descalificant.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda considera ca "gestul liderului USL, Victor Ponta, de a rupe scrisoarea prin care presedintele Romaniei ii solicita respectarea vointei cetatenilor, il descalifica si il compromite, pe acesta ca politician, ceea ce se doreste sa fie. Aceasta maniera de a respecta vointa cetatenilor, validata prin sufragiu electoral ma determina sa cred ca Victor Ponta, dar si ceilalti doi copresedinti ai Aliantei Socialiste, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au pierdut sansa de a trece cu bine prin furcile caudine ale votului, atat formatiunile pe care le reprezinta cat si pe ei insisi. Au refuzat sa faca acest lucru, in schimb au manifestat sfidare, ignoranta si lipsa de respect pentru tot ceea ce inseamna nevoile reale ale cetatenilor. Insa, de judecata votului nu scapa nimeni".

Presedintele PDL Cluj considera ca aceste "derapaje nu pot ramane nesanctionate, iar electoratul, am ferma convingere, ca nu va ramane nepasator la asemenea abordari care vizeaza instaurarea unui tip de politica in care vointa lor este ignorata, in care orice forma de dialog politic contrar opiniilor lor nu exista. Desi cele intamplate ieri s-au dorit a fi o "demonstratie de forta", liderii Aliantei Socialiste nu au reusit decat sa transmita, printr-un limbaj de lemn, ca ii vor distruge pe toti care nu sunt de acord cu ei, demonstrand ca sunt rupti de realitatile din Romania".

Comentarii Facebook