Daniel Buda il ataca pe Victor Ponta: Are o maniera ipocrita de a face politica


Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, sustine ca Victor Ponta are "pierderi sporadice de memorie" sau "nu si-a revenit dupa excursia exotica din Dubai".

Liderul liberal democrat sustine ca Ponta "face afirmatii cu caracter denigrator in ceea ce priveste desfasurarea procesului legislativ din Parlamentul Romaniei.

Ii amintesc domnului Ponta ca atata timp cat el si colegii lui de partid se bucura de toate privilegiile statutului de parlamentar, fiind intr-o permanenta greva de lux, parlamentarii PDL fac toate eforturile astfel incat sa asigure buna functionalitate a sistemului legislativ. Referitor la proiectul de lege privind alegerea senatorilor si deputatilor prin vot majoritar intr-un singur tur, in calitate de presedinte al Comisiei Juridice de disciplina si imunitati din Camera Deputatilor am convocat in nenumarate randuri comisia juridica de la Senat condusa de USL, avand pe ordinea de zi acest proiect, insa acestia au refuzat sa vina, dezbaterile fiind imposibile din cauza lipsei cvorumului generata de absentele nejustificate ale deputatilor PNL, PSD, PC. Asadar aceasta responsabilitate de nediscutare a proiectului legislativ, va apartine in totalitate, domnule Ponta!".

"Demersul si acuzatiile politicianiste ale domnului Ponta nu au nicio argumentatie legala si nu reprezinta nimic altceva decat un joc ieftin de imagine si o abatere a opiniei publice de la propria incompetenta si iresponsabilitate de a-si indeplini angajamenetele asumate in fata celor care le-au acordat votul. Ma bucura preocuparea domnului Ponta de a se implica in procesul legislativ acum, in an electoral, insa i-as recomanda sa nu abordeze proiectele legislative atat de importante cu superfiacialitate si iresponsabilitate si sa faca un minim efort sa participe la dezbaterile din Parlament. Iar faptul ca sunt absolvent al unor institutii de prestigiu din judetul Cluj, respectiv al Facultatii de Zootehnie, pe langa cea de Drept, ma ajuta  sa il inteleg tot mai bine", a mai spus Daniel Buda.

Comentarii Facebook