Miercuri 24 Aprilie

Daniel Buda despre atacurile USL ”Acuzaţii, populisme şi demagogie”, program politic prezentat la Cluj de Ponta şi Antonescu

 

Co-preşedintele ARD Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat că toate acuzațiile lansate de Victor Ponta și Crin Antonescu la Cluj nu arată decât lipsa unui program politic al USL.

 

Nici nu mă surprinde această abordare, având în vedere faptul că Ponta şi Antonescu ne-au demonstrat în ultimele 6 luni că nu au nici un proiect viabil pentru România, cu atât mai puţin pentru Cluj, singurul lor proiect fiind cel personal, rămânerea pe funcţii în următorii 4 ani şi făcând exact ce au făcut până acum: adică nimic. Aşadar, deplasarea la Cluj nu poate fi trecută decât la capitolul - încă o vizită bifată în catalogul deplasărilor în scop electoral, pe banii contribuabililor. Lamentările celor doi pseudo-lideri, care mint în mod constat, peste tot unde se deplasează acuzând guvernarea anterioară, mă determină să cred că într-adevăr sunt incapabili să guverneze ţara în mod responsabil, limitându-se doar la explicaţii de genul noi dacă este să ne referim numai la faptul că în ultimele 6 luni investiţiile publice sunt inexistente, aproape 10 milioane de euro bani europeni sunt în pericol de a nu-i mai putea accesa, investitorii străini ne ocolesc, locurile de muncă sunt în scădere, cursul valutar fluctuant, leul stab, preţurile explodate. Aceasta este România condusă de un guvern incompetent şi iresponsabil. 

 

Din păcate însă, Uniunea Socialisto- Liberală, prin liderii săi, se dovedeşte incapabilă de a menţine motoarele României pornite şi de a recunoaşte meritele guvernelor PDL, care nu au făcut altceva decât să slujească interesele cetăţenilor şi să scoată România din criza economică. 

 

”Greaua moştenire”. Această incompetenţă ne costă pe fiecare dintreÎi asigur pe Ponta şi Antonescu de faptul că această abordarea dâmboviţeană nu funcţionează în faţa cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca şi a celor din judeţului Cluj, care s-au convins că faptele sunt mai presus de vorbele aruncate în vânt”, a declarat Daniel Buda.

 

USL ironizează ARD: Boc şi Buda vorbesc mult şi repede

Comentarii Facebook