Dan Şova: Sunt mândru de modul în care s-a prezentat Victor Ponta la Cotroceni

 

Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat la Realitatea TV că este ”mândru" de felul în care a dezbătut premierul Victor Ponta problema reducerii CAS.

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a spus că este foarte nemulţumit de "impoliteţea" preşedintelui Traian Băsescu faţă de ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu.

 

A fost nepoliticos în momentul în care a întrebat-o pe Ioana Petrescu ce universitate a urmat”, a explicat Şova. 

 

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că Traian Băsescu a minţit. ”A făcut referire la majorarea salariilor profesorilor în 2008, când ştim foarte bine că preşedintele a ieşit şi a spus că salariile pot fi majorate, iar singurul care s-a opus a fost premierul Tăriceanu”, a spus Şova,a conform realitatea.net.

 

Sunt foarte mulţumit de cum s-au prezentat de Victor Ponta şi Ioana Petrescu (...) Am fost foarte mândru de Victor Ponta”, a concluzionat Şova.

 

Vreau să vă spun un lucru cu MTO-ul. Engleza de baltă îţi poate juca feste", a spus Şova, explicând de ce nu a înţeles premierul Ponta întrebabrea preşedintelui. "Băsescu a semnat în 2013 pactul fiscal pentru a ajuta Germania, care tocmai îi întinsese o mână de ajutor pentru a-l scăpa de la demitere”, a mai spus Şova.

Comentarii Facebook